Thursday, November 26, 2009

raya aidiladha korang hapening x??





tajuk xde kena mengena pon..
hari ni aku nak post banyak2 lam 1 hari..
aku ade banyak entry tertunggak..haha..
nak stat ngn yang mne eh?ermm..
pape jela..aku nak post sal aku kuar ngan kezen aku la ritu..
aku sangat bertuah sebab aku 1 universiti ngan kazen yang aku paling rapat..
dye muda setahun dari aku..xjauh sgt la jarak umor..
so kitaowang leh share ape saja kan..
kolej kitaowang plak dekat2..xjadi prob r if nak melepak ngan dye ari2..
slalunye kitaowang lunch or dinner skali r..
either aku yang ajak or dye yang ajak aku..
hari2 ade saja story yang nk citer..maklumlah 1 universiti..
pe yang dye nampak aku pon nampak..*ngeeee
balik rumah pon kadang2 skali..(yeke??)
de 1 hari ni..xingat la bila tapi sebelum kitaowang final la..
balik la penang skali..sesudah subuh kitaowang kuar dah dari kolej(pembohong gila) sebab nak balik punya pasal..
sebabnya yang semangat nak balik awal tu sebab kitaowang nak g melepak dulu kat island sebelum balik umah..*hoho
sampai penang dari perlis lam kul 12 lebih r..then nek feri terus g island..
kitaowang g QB nk tengok wayang..citer surrogate if x salah..
aku ngan dye lau bab bergambar xyah cakap..xyah suruh pon xpew..
sendiri offer diri..haha..kitaowang mang gila gambar..
lantak r pe orang nak cakap,wat pandai jela..hee
kowang ushar la eh muka2 chumel kitaowang nie..haha..enjoy!!


















3 comments:

cik EPAL said...

salam aidiladha ;)

bunga ;D said...

cantik jerk..

tintin said...

cik epal:same goes 2 u..ske bc blog u...hawtzz..
bunga:makacih...awk poin maa