Sunday, January 3, 2010

aku akan pulang dunia..





aku akan pulang ke perlis esok pagi..
akan bersawang la blog nih buat beberapa seketika..
oh aku akan rindu untuk ber'belog(aku rasa macam suka je sebut 'oh' kali ni.rasa kewl)
oh korang jangan rindu saya ye(jangan perasan ade ramai followers la)
oh aku akan cuba untuk memfree'kan waktu aku untuk dunia belog ini..
oh sebelum terlupa.aku akan ada kelas malam untuk semester nih.
selama 2 sem tak pernah ada kelas malam but this sem aku terpaksa redha..
aku tiada masa untuk bersuka - suki bersama kengkawan..
oh aku akan bizi untuk sem ni..&& aku juga akan ada kelas hari jumaat..
aku belom bersedia!!.
selalu dalam hari jumaat adalah hari tidow sedunia..ngeee..
harap engkau tabah tengo!!..




jum kita tengok apa subjek yang akan aku belajar sem nih...

jeng

jeng

jeng

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=



MANDARIN LANGUAGE

FUNDAMENTAL OF ISLAMIC ECONOMICS

ENTREPRENEUR WALKABOUT

MACROECONOMICS

BUSINESS COMMUNICATION

INTRODUCTION TO STATISTICS




bubbye rerakan kuh!aku akan kembali

Align Center

3 comments:

kr0nc0ng malaya said...

hahahaha.. xyah la sedihh2.. hahahaha.. gud luck wei sem baru.. semoga tabah menhadapi hari-hari muka...!! nnt dah terer blajaq mandarin, meh speking ngan aku.. aku skang dah masok mandarin II !

Eyriqazz said...

Gud Luck..Saya tak pernah pi Perlis lagi

Great Teacher Onizuka

tintin said...

muz : ni hao..ye2..ang lg hebat..2ngu la xlama lgi kte speaking 2