Tuesday, April 6, 2010

sunyi..sepi..kosong..

tu diaaa punya lew lama akhirnya aku post jugakla sumthing kat blog nih..
cian la nengok sepi jew..
dekat sebulan la jugak blog nih diam xde pape..
bukan xnk tapi waktu membataskan segalanya..
hidup seorang student nih sibok kan..spe stuju??angkt kening cepat!
(sebok2 pon fb tetap on..ngee)
quiz la, test la,asemen la..hafal sane hafal sini wat kan aku xde masa langsung nk jenguk blog aku nih..
hati tu nak tulis tapi masa tu kejam sangat tak kasi aku hupdate blog keshyungan nih..uhukss..
nak akhir2 class nih lagi2 la bizzi..sume nak kena settle..
lecturer mula lah mintak itu mintak ini..kelas ganti la..kelas xtra la..
aduyaiii..penat sangat..
lepastu dengan result test && quiz yang macam hampeh wat aku lagi tension..
hari2 rase macam nak give up belajar..
stay up sume tapi result cam s**l jew..sape tak hangin dowh..
tapi aku pegang 1 ayat yang member baek aku kat uitm nih cakap kat aku..
"Allah tak uji umat dia kalau umat dia tu tak mampu"
ayat nih yang watkan aku tabah cekal teruskan belajar..
lagipon dah memang lumrah student..kalu x bizi bukan student la kan..
final pon dah makin dekat..2 minggu je dari skarang..
lagi la wat aku makin gabra..(kuatkanla semangat aku Ya Allah)
masalah pon bertimbun2 dalam kepala otak nih..
kepala nih berat dengan masalah jew..tak pernah nak settle..
lau settle pon datang masalah baru pulak..
korang semua doakan la aku dapat tempuh semua nih..aku tak tabah..
luar je nampak rileks tapi lam hati ni menanges2..
aku tak suka nak luah dekat orang sebab aku tau orang tu pon ade masalah yang banyak macam aku jugak..
dah la cukup la sessi luahan perasan jiwa raga aku nih..
ade masa lagi aku tulis lagi..ni pon curik2 masa yang ada tuk jenguk blog..
baru lepas balik dari test CTU..
perlu tenangkan fikiran sekejap...
jumpe lgi laen hari..



..adios..



2 comments:

kr0nc0ng malaya said...

gud luck tengo!! jumpa di pangkor klo jd t.. hahahahah

tintin said...

ang exm gak kew weyh??when??gud lux weyh..
bila weyh????mnytak2 la aku dpt p..
aku tkut clash ngn class aku jew sbb cuti sem nih aku wat short course..huhuhu...