Wednesday, February 2, 2011

syukur sangat sangat

kuyah@farahiyah and yours truly..muka lepas spm..


syukur sangat sebab kawan2 yang dekat mesir sana dah selamat..kuyah,najah,afif n fbi semua dapat tahu selamat..

ada yang sempat balik melaysia and ada yang dah keluar ke negara lain..thank god.

paling lega my best friend zaman sekolah dulu,kuyah pon dah bagitau dekat fb yang dia dah sampai malaysia..

alhamdullilah..

semoga apa yang berlaku dekat sana dapat berakhir dengan cepat and aman..


hosni mubarak sila letak jawatan..tidak kesian kah anda kepada negara(macam la dia faham bm kan)

5 comments:

k_Own said...

HOSNI mubarak mmg patut letak jawatan ten....

die tuh sekutu kuat US dgn Israel...

syukur y len selamat...

mr.syazwan said...

alhamdulilah

=_=

fatinazierah said...

k own : betul tu..cukupla sikit2 kan..tak pk rakyat ape

mr syazwan : lega dengar mereka dah selamat

Fatin Aliyya said...

alhamdulillah syukur sngt.sgt scary hari2 dok kecoh sl stundt msia kt mesir

GelakJE! said...

Anda peserta Contest "Blog Saya Nak Domain". Aktifkan Pengiklanan My@Rakaneka dengan mendaftar [klik sini] dan selepas tu masukkan url blog anda di bukti pembayaran [klik sini].