Thursday, May 5, 2011

rasa ini..


assalamualaikum..

blog ni makin lama makin di tinggalkan, makin di lupakan..
kesian..tapi bukan apa..mood nak menulis dan berkongsi dah makin berkurang..
lagi pulak rutin harian pun hari-hari sama..kalau time di kampus, balik2 pergi kelas balik kelas..
orang lain pun buat benda yang sama jugak kan..
tak ada yang special yang perlu cerita dekat sini..hehhh..
now dekat rumah ni ada la jugak benda yang boleh cerita.
tapi masalah lain pulak yang ada..masalah mood talak mari..
so end up blog ni sepi jugak..
akan cuba sepanjang cuti ni update seRAJIN yang mungkin..


so yang dekat rumah tu cuti korang buat apa je?
ada yang kerja ke?


4 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

samalah kita makin pasif berblogging...

fatinazierah said...

tula..apela nasib belog nih..bukan tak kesian..kesiannn...wahhhh..tp msa membataskan segalanya..

♕ Mr.IX ♂ said...

nota : ada masalah per ngan komputer tu..sy xde la pro pn..cuma tau skit2 kot..

♕ Mr.IX ♂ said...

owh.. pasal tu ker..sy pernah ada problem sama...

Maybe#1 : awak ada backup Bookmark (in my case Mozilla) dengan
-Ctrl+Shift+B/ Klik 'Show All Bookmark'--Import and Backup..

Maybe#2 : awak Buka 'My Document--Open Folder Favorites .. Tengok ada tak beberapa Bookmark tu..

Nota : cuba lah.. tak gereti ada..biasanya backup bookmarks tu..