Tuesday, May 24, 2011

vacation is over yaww..say hi to books!!





yang ni yang tak suka nih..
orang lain kemain lagi cuti 3 4 bulan..engkau cuti satu bulan je..
dalam banyak-banyak benda satu benda ni je yang aku macam
ellergic sikit..nak2 bab kau kena pergi belajar -orang lain-tengah -cuti -have-fun-segala..lemah sunggh aku..
tak gather2 pon tak boleh sebab engkau punya cuti dah nak habis!
ishh tak besyukur langsung..bukan apa masa terluang yang ada tu belum sempat nak di penuhkan dengan sebaik-baiknya(konon..padahal engkau mengadap laptop je kan)

tapi memikirkan yang bukak semester baru ni aku dah final sem..so gagahkan diri jugak la..
habis tahun ni selesai lah aku sebagai student diploma bu
siness study..fiuhhh..
nak habis diploma dah weyh!!


oh btw result nak keluar dah..omaigod!!suspen gila..
apa la aku nak dapat kali nih..sangat2 ber
harap aku impro
ve dari last sem..
korang semua baik2 kan kan?doakan aku
sukses ye!!



ni gambar masa keluar dengan geng2 mrsm dulu..
actually 4 orang..tapi sorang jejaka sedang2 je macho dia ni pemalu SANGAT..
so yang ada gambar awek- awek je la eyh..

hi muz!!..haha

zaty(bakal businesswoman kek pisang hehe), dak gemok and su comel..


update: result dah keluar kot!!

2 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

goodluck utk diploma nanti..


p/s: join la IX's PLot yer.... huhu~ biasa2 jer.

Senorita Nadira said...

teringinnya nk jupe korang..
lame dah tak jumpe lps spm huhu:(