Monday, June 13, 2011

saya jeles, cemburu, sedih kecewa tau tak??


saya jeles sebab apa?
sebab kawan2 sekolah saya pergi reunion saya tak dapat join..=(

saya cemburu sebab apa?
sebab mereka having fun together tanpa saya di san..=((

saya sedih sebab apa?
sebab saya tak dapat jumpa mereka2 yang dah lama saya tak jumpa..=(((

saya kecewa sebab apa?
sebab semua perkara di atas di buat tanpa saya di situ..=(

sekian terima kasih.








5 comments:

k_Own said...

ha laaaa...

lek lek lek ehhh. aku pun kecewa je. cm ne ? hehehe....

fatinazierah said...

kau kecewa aku kesah pulak...hheheheh=)

muzakkir said...

hahahaha
nex time tengo..

fatinazierah said...

next time tu ntah bila la pulak kan..=((

misZZ Fyyee~ said...

rendu kamu ten! =)