Tuesday, June 7, 2011

patut ke tak patut beli?


7/6/2011
hari ini besdaay mama saye!!!yeayyy!!!
happy birthday mama..mama adalah mama terbaik yang pernah atin ada..
semoga mama di panjang kan umur and di murahkan rezeki..
biar melimpah ruah sikit..hehe..
moga mama happy2 selalu..
i loveeeee you ma!!! muahh2 sikit pipi.>_<

sedih bila tak dapat nak celebrate birhday orang yang kita sayang sama2..
dah la dengan demamnya..aishh saya ni banyak menyusahkan jew..
so tengah fikir2 macam nak bagi something jew..
niat di hati nak bagi bunga je buat masa nih..sebab sebelum2 ni pon ayah bagi bunga..
so apa salahnya anak2 pulak kasik bunga kan..
yang hadiah lain kena tunggu balik la kan..=)





lawa kan??sweet je flower basket nih..

awww..yang ni lagi la sweet..

hand bouquet pon macam cantik jugak..



rambang mata pulak tengok nih..tapi lepas survey2 kat florist..mak ai harga tak nak kalah..beratus jugak la ..macam lebih baik tunggu balik rumah then beli hadiah terus je kan..
fikir balik fikir balik..

2 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

gi beli bahan mentah pastu masak utk mama.. mesti terharu punyer... hehhe..

fatinazierah said...

kang masak tak sedap mcm mane??heheh..