Thursday, December 31, 2009

at last i've got my new mp4

beberapa hari yang lepas kuar dengan all my kmpp's girl..
it was fun lyke selalu..banyak2 benda yang masing2 nak cerita..
kali nie kami decide nak lepak dekat seberang pak(means tanah besar la) sebab asyik selalu sangat lepak dekat island..

motif lepak kitaorang:

1. konon2 penutup tahun 2009 la..lepas nih buka kitab baru.
2. last meeting befora semua pergi berhijrah ke tempat belajar masing2..
3. plan for our next holidays which is dekat pulau. pulau mana??belom decide lagi.not penang anymore!
4. tengok wayang of course.we are movie addicted=)
5. mendapatkan seketul mp4 yang baru untuk diri sendiri.



and setelah 3 mall kitaowang terjah akhirnya baru lah mp4 yang ku & sahabat2ku berkenan
berada di genggamanku..
aku xkan beli selagi member2 yang len tak suka..sebab diorang pengkritik yang bagus..itu yang pasti..so aku tak kan terbeli yang bukan2 dan mensia2kan duet aku..


oh and its pink in color!macam xpercaya itu adalah pink(aku xsuka pink tp bila tgk yang ni terus jatuh chenta).dye datang skali dengan speaker.matching gitu.



p/s:ape azam 2010 korang??aku ade azam tp rasanya xkan tercapai sebab lepas 24jam aku akn lupa ape azam aku..thahah

6 comments:

~HumairaH~ said...

wah.. lawa mp4 tu.. hehehe.. =)

Anonymous said...

bapa ratus weiii?? kaya aaaa...
-muz

tintin said...

humairah :trimas2..

muz :kaya pa..kayap ada la..8gb skali ngn speaker rm600..pasni kalau lapaq aku tgk bnda ni ja..duet xdak nk mkn..uhukkkss

kr0nc0ng malaya said...

"pasni kalau lapaq aku tgk bnda ni ja..duet xdak nk mkn..uhukkkss"

hahahaha.. mintak sdekah aa..

Anonymous said...

Takings Our Morose Prices at www.Pharmashack.com, The High-level [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Chemist's workshop [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Presage Greater Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Guests a Plenteous Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] In inspirit of the redeem of Your Meals ! We Up See trade discover mark [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat make money[/URL], You are far from alone if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood methods to generate an income online.