Friday, February 12, 2010

ya..sedang menikmati masakan ibu degan lazatnyea..aummm..uitm sila bagi cuti yang lebih lama lagiii...

oh sangat suke berada di rumah...
rindu rindu rindu...
even setiap hari bergayut tepon dengan mama tapi laen feeling nya bila dapat cakap depan2..
boley peluk2..haha..
dapat guling2 dekat katilku..ohhh sangat2 la best..
haa sempena CNY nih..banyak offers nih..
syok nih kalu shopping..so sila ajak parents anda bawak anda pergi berhabisan duet..lalala
yabedabedu..

okay aku nak kuar sekarang..
biaselah pergi mana lagi..buang duet la..hahah
ohh budak ni membazir duet mak apok dye lagi..uhukss
baibai..


4 comments:

kr0nc0ng malaya said...

elehhh tengoo... hahahahahaha..

Anonymous said...

pergh..aten mmg begitu..suke shopping..hahaha

Mr.Homosapiensz said...

nnti duit loan masuk lagi le lupa diri duk shopping kan....ingt..nnti kna bayar loan lak...hehe

tintin said...

keroncong malaya : ape eleyh2..xpueh aty ngn aku la tu..sila jgn cemburu..xpe2 naty aku kasik beg yg aku shoppng tu kt ang..oke??=)

Anonymous :ne lg sowang insan yg cemburu dgnku tp aku xtau spe dye..heee..

mr. homosapienz : naseb baek i x apply loan itu..weee