Tuesday, January 11, 2011

aku tak suka pikir tajuk..so lantak lah..





aku suka tengok perempuan cantik..
kau suka???
bila nak cantik niii...arghhh..stresss
hahah




tengok lah perempuan yg tak cantik tak lawa ni ye..
tibe2 terjumpa pulak..bukan bukan ni bukan ai..(haha xnk mengaku pulak)
xnak pon letak perempuan yg cantik





sekian
wabilah hi taufiq walhidayah wassalamualaikum waramatullah hi wabarakatuh

12 comments:

suraya said...

hai, cantik dah la kwn aku sorng ni.. datin la katekan.. :P,, cantik tu subjektif,, ade orng ckp x cantik, tp d mata kita cantik,, nway, jgn risau.. tango mmg cantik! :)

fatinazierah said...

soraya!!!!bloggers jugak rupenya..heheheh
hahah..i suam2 kuku je..2 me kamo0 lagiiii cantikk

suraya said...

olololo.. x de maknenye la tin.. tin lagi lagi cantik! :) hehe,, aah,, bloggers jugak,, tp b4 ni mcm slow sikit,, skrng baru open untuk orng :)

Fatin Aliyya said...

ten!!ten yaya mish u so much.:D.ten comel lah.jgn down ten.chayo2 :D
luv u

fatinazierah said...

soraya :heheh..tengs2..

fatin aliyya : tengo miss u more!!heheh

aini kadir said...

ten yg pening!

fatinazierah said...

aini :hahahaa,,,pening ape nye niny oiii

Mr.IX said...

pernah jeles tak ngan maknyah yg cantek? hahhahha.....

masa tgh makan ngn kawan pompuan, pastu terlintas seorg maknyah....kawan pompuan tu berkata.."cantiknya...kalah aku.."

hhaha

k_Own said...

laweoo je... hehe

fatinazierah said...

mr.IX :hahaha..mak nyah buat ape..tak rase trcbar pon..cewahh..muke je lawantp bile ckp suara laki buat ape kan..=)


k own:yela tu lawaaaa..=))

Mr.IX said...

hahha..singgah kembali nak tegur depan...bila nk update lg....

fatinazierah said...

mr IX : sedang gigh la ni nak update..bagi sikit semangat kamo0 dekat saye so that saye rajin update..hahah..follower pon tak ramai..=((