Tuesday, January 18, 2011

saya nak domain!!




telah di tag oleh saudara IX untuk join contest nih..
so sekarang tengah ada mood nak tulis2 conteng2 so i come out with this..
even hidung tengah separa bernyawa separa tidak..hehh
join je la kan sebab bukan kena bayar apa pon..its free..
tinggal rajin ngan malas je nak buat benda ni..
thanx mr IX!!



nak dapat domain sendiri ni pon bukan nye free je tau..
ade la soalan yang kamu2 semua kana jawab..
alahh tak susah mana pon mcm soalan spm tuh..=)

Nyatakan mengapa anda nak menukarkan domain blogspot anda kepada domain pilihan anda sendiri?

1. rasa cool sebab lepas2 ni www.akusukamerapu.blogspot.com akan bertukar jadi www.akusukamerapu.com!!!

2. lepas ni dah tak payah nak type blogspot yang panjang berjela2 tu dah..

3. lepas ni akan cuba lagi dengan gigih untuk berblogging sebab sebelum2 ni pun just untuk isi masa boring2 je


ape lagi tunggu,go n cekedaut la dekat belog gelakJE ni..

tag :


5 comments:

GelakJE! said...

tq join.. tag kat facebook kurang satu.. hehe.. lepas dah tag nanti jangan lupa post url di blog ekk.. gud luckk!!

fatinazierah said...

hahaha..yeke??kire macam dh cukup..oke nnti tag lagi 1..=)

dah post url dah!!tq!

k_Own said...

hehehe. nk ke tak nak ke tak ? haha

fatinazierah said...

tak tahu boleh tak??hahah

Mr.IX said...

goodluck la yer...haha....anyway, dia pn just lucky draw jer...huhuhu...