Sunday, January 16, 2011


rasa macam nak demam weyhh..penangan mandi kat bukit ayer kot..haha..mengada gilak
tadi pagi pergi mandi manda kat bukit ayer..first time pergi kot..
tempat tak la jauh sangat dari uitm..
first impression tu macam ok la.not bad..
sebab dah lama tak pergi air terjun ni so macam teruja la sikit..hahah
air dia sejuk tak hengat!menggigil nak masuk kot..but it was fun..
tak boleh nak mandi lama sgt sebab sangat sejuk..tak boleh tahan..
now dah sok sek sok sek dah selsema..uhukks

gambar nanti la ye sebab semua dekat camera member..
sekarang perlu makan ubat n tido..sok kelas pagi..arhhh..


p/s : currently listening to najwa latif's song..sumpah comel!dah la suara pon sedap!cik epal baru ade buat review pasal dia ni..

4 comments:

Mr.IX said...

suka gak dgr sore budak Najwa tu..huhuh...

Anda kena TAG!! :
Join Contest "Saya Nak Domain!!"

fatinazierah said...

kan..sweet kot!!!
hee tq!

Mr.IX said...

hahha...kenapa mesti ada 'kot!!' belakang tu.......

fatinazierah said...

hahahhaha...
kot tu means sgt2 kot..hahha