Monday, January 31, 2011






hari ni baru ada chance nak online since dah balik rumah
weekend hari tu balik kampung..
ketaq tangan weyh tak dak lappy..(poyo gila ayat)..
tak bawa balik sebab kejap je balik kampung nye
yela kan nak online guna hp,hp pon murah je..tak boleh nak online2 nie sume
so mengharap la kan ihsan belas sape2 nak hadiahkan time besday ai esok ke..hehh
hp yang ada ni sekarang ni pon sat2 terpadam..macam ape je..mesej masuk je mesti terpadam..
ngekk betul


mood nak berblogging ni pon ikut mood jugak..
mai time semangat selalu la nak mengarut2 ni..kalau tak memang tak ah kan.
biar je bersawang blog nih

kenapa aku balik kampung??haa itu persoalannya..
sabtu nie pak su ai bertunang yu..
so balik kelmarin pergi beli barang2 untuk hantaran tunang la..


berangan kejap jd flower girl even dah tua bangka



serius bunga dia banyak gila dekat tempat yang kitorang pergi ni.
rasa mcam dalam taman..hehh tp bunga palsu la ye..

1 comment:

Cik Mar said...

tin awat ckit sgt citer part nie... sebelum ada dalam proses tak de selepas pun tak de ahahahahhaha ( ayat jahat ) padahal nak suruh letak pic chik banyak 2 kekekekekkekeke