Sunday, January 9, 2011

pose slumber laptop contest



2 3 hari lepas masa blogwalking terjumpa la satu contest nih..
trimas la dekat mr IX sebab jumpa contest ni pon dekat blog dia..heheh..tq mr IX!!
dia pon join jugak so why not aku pon try jugak kan..
daripada pic2 tu semua penuh dalam lappy tak salah aku join jugak..
tak menang ai tak kesah..menang pon ai suka..hehe..
korang nak pose macam mana pon tak kesah la asalkan pose tu yang penting pose tu guna cam lappy korang..easy rite??sape2 yang suke bergambar ni memang takde hal la kan..
small da matter..





ni la tuan empunya yang buat contest nih..sila2 la jenguk..




=

=


=

=

=


jeng jeng






hahahaha..poyo gila kau!!aku sendiri malu dengan pic aku..macam terOVER la pulak..
yang ni je yang aku rasa macam lain sikit..amik masa dekat rumah time cuti sem..nampak sangat tak ada keja kan kan..

tag: k-own


jangan risau..hadiah mesti la ade..go and cekidaut!!!

7 comments:

Mr.IX said...

haha...'slumber'nya pose gitu...goodluck nnti yer...hehe

.:rizaL:. said...

thanks ya 4 joining the contest...goodluck..sgt Lady GaGa haha

fatinazierah said...

mr.IX : haha..OMG malu gilaaaaa..sorok muka bawah bantal..heh..gud luck tuk kamo0 jugak..ala2 bisnesman gituww..

rizal : haha..ini lady gagap..tang mana la yg lady gaga nye tuh

k_Own said...

hahaha. nanti aku buat ye ! awww malu gituh. haha

fatinazierah said...

hahah..sile2..=_=

Fatin Aliyya said...

haha, nk kata seram tp kit lah ten.hehe.:D
gud luck n tenkiu 4 tagging me

fatinazierah said...

ya welcome k.tin2!!..