Saturday, January 15, 2011

kegilaan






dah pkul 4 pagi but still tak boleh tidur..
try tido but masih celik jugak..
so google la jam kejap..jam yang ada still elok tapi saja la gatai tangan ushar2..
mana la tau kot2 ada yang nak belikan ke..hehh =.=



mulakan dengan pilihan yang ketiga la ye..suka sebab a
de diamond2 gitu..jam yang sebelum ni pon ada diamond2 jugak tapi mcam a bit simple..yang ni macam stylo sikit la..
nak yang warne silver..namo emas tu..tak gojes
di tangan ku..cehh



pilihan yang kedua kalau tak dapat yang tadi..fuhhh..
cantik menarik kau memang da bomb la!!see see diamond2 lagi..yang ni macam lebar sikit dari yang pilihan ketiga tu..sesuai la dengan tanagn ai nih ye dok..



yeahhh pilihan pertama!!yang ni memang nak gila2 la..kalau dapat ni memang heaven la wa cakap lu!!

=




=




=





jajanggggggggggg!!!



cantik tak?cantik tak?(sebut ala2 eric leong ye)...yang ni nampak macam girlish brutal sikit(boleh pulak dah girlish then brutal pulak)..ada tiga pilihan warna..semua menawan kalbu lah..dapat mana2 pon ai tak kesah..


tapi !tapi! tapi! kalau dapat yang warna bawah ni memang ai la yang paling seronok kot!!



yesss dis colour pelizzz!!pink purple gitu..
walaupon macam tak minat pink tapi bila tengok yang ni terus jadi minat pulak..haha no no i mean minat sebab colour dia more to purple kot..purple ni cantik sebenarnye..hehh


* ihsan pak cik google





5 comments:

Mr.IX said...

awat kecik sgt jarum jamnyer..pakcik dh la tua2 tak nampn dah jarum2 tu eh...

Happy blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....hehe

Ingin Baca Cerpen Blogger? Tajuk:MONOLOG :
Bahagian 1: Permulaan
Bahagian 2: Tekanan
Bahagian 3: Monolog
Bahagian 4: Kaca Laut
Bahagian 5 (Akhir):Realiti

p/s: Ini adalah karya cerpen pertama saya...\^__^/

fatinazierah said...

mr IX : pak cik kena pakai kanta la mcam ni..hahah

hari2 singgah u..=))

k_Own said...

aku nak nih ten tak kire tak kire. haha

Mr.IX said...

hahhhaa...nnti pakcik pakai jam dinding n tali ropia gantung kat dada...haha

fatinazierah said...

k own : nak??boleyh2..ak kasik gambar jam je kat ko eyh..hehe

IX : hahah..bagus pak cik..lepas tu kalau tak nmpk lg tak tau la kan,,=.=