Monday, January 24, 2011

~gambar~


hari tu ada cakap nak letak pic yang keluar k.perlis..
dah dapat berapa hari dah tapi tu la mood nak upload tu tenggelam timbul



ok ini depan rumah before gerak..
tengah wangi lagi tau..


mereka rakan2 merangkap housemate, classmate and neighbour..
ye2 yang jejaka seorang tu la jiran saye..our superhero..hehh..
sebab die rajin bebenar menolong rakan2 perempuan nye ni..
ckap je ape korang nk ke probs ke mesti die boleh settle lah..
pegi kelas ngn die,balik kelas ngn die, pegi makan ngn die, pegi soping pon kadang2 angkut die.




erkk!!

xsuke tengok diri sendiri dalam gambar nih...uwarghhhhh



so dah puas pose sana sini..actually xde la puas sangat sebab stop pon sebab hari dah gelap dah maghrib..
jadi marilah kita menjamu selera pulak ye..





nah pembuka selera..

=



=


ais kacang yang super yummy..ni kawan aku yang order..
tak habis makan sebab sangat banyak..
act ni jela pic yang sempat amik sebab makanan yang lain semua dah lesap..
piranha la semuanya ..



cepatla esokkk..dah tak sabar nak balik rumah weyhh!


2 comments:

Mr.IX said...

macam cite 'ais kacang puppy love' jer makan ais kacang.....hehe

fatinazierah said...

puppy love la sngt kan..=)haha