Sunday, January 9, 2011

siapa nak menang eyh AJL malam nih?



malam ni ayuh kita ramai2 gather depan tv neggok AJL..
kali ni memang saingan hebat la sebab banyak band2 indie yang masuk kot..
i bet you at least mesti akan ada band indie yang akan menang punya..
bukan la artis lain tak best tapi tapi sekarang ni kan band indie tengah in sekarang..
budak2 muda (including me of coz) akan support local band punya lah..
antara orang2 or band yang aku rasa la kan akan menang malam ni macam

1- cinta sempurn(yuna)-minat gila2 terbabas dekat dia ni..lagu dia memang kena dengan jiwa aku la kononnya..plus dia punya style aku admire gila kot..sumpah style kot..pakai tudung pon boleh berfesyen okeh!



2- pelita(API)- yayy gabungan beberapa orang artis dari band indie yang berlainan...mantoppp

3- extravaganza(bunkface)- band kecintaan sampai sekarang..kena harus wajib sokong mereka dowhh!

5- drama king(MUH ft black)- lagu ni best sebab ada black yang suara dia super super hebat bagi aku!

6- hanyut & selamat malam (faizal tahir)- dia ni pon bolah jadi pesaing kuat jugak..dia kan pernah dapat jugak AJL before2 nih..so memang bukan lagi kejutan la kalau dia ni menang malam nih.


dah la tak larat nak tulis banyak2 lagi..cukup la 6 yang aku rasa boleh menang malam nih..tapi who knows kan..

7 comments:

k_Own said...

x de ten, y mng ialah si API, hehe

fatinazierah said...

hahah..kita tunggu malam nih..wekk
yuna yuna yuna!!

shazika said...

aku mau api n blck menang :)

shazika said...

tin, url blog ak kat link ang tu yg lama. xpakai dh yg tu huhuhu :(

fatinazierah said...

aku tau2..aku malas nak edit..hahah..ak dah follow yg baru tp bila nk edit yg baru tu tak kuar pulak..adesss..

Mr.IX said...

jg lupa temujanji kita depan tv yer......
suka tgk style Yuna...hhee

fatinazierah said...

mr IX : yuna tak dapat..huhu ferusttt..